Ga naar de inhoud

Gratis vaststellingsovereenkomst controleren

Ben je (bijna) twee jaar ziek en heb je een vaststellingsovereenkomst gekregen? Dan doe je er heel verstandig aan om je vaststellingsovereenkomst te laten controleren. Ik doe die controle gratis. Waarom? Omdat ik geloof dat ieder ontslag goed geregeld moet worden. Zeker na twee jaar ziekte. Werknemers hebben dan vaak veel aan hun hoofd. Bovendien verliezen zij al inkomen door dat zij waarschijnlijk een uitkering krijgen.

Wil jij krijgen waar je recht op hebt? Dat snap ik. De eerste stap is de gratis controle van jouw vaststellingsovereenkomst.

Heb jij geen ervaring met ontslag na twee jaar ziekte? Maar wil je wel graag dat het goed geregeld wordt? Je kan dan ook kiezen voor het totaalpakket beoordelen en onderhandelen. Dan heb neem ik jou alle zorg uit handen en zorg ik er persoonlijk voor dat jouw ontslag goed geregeld wordt.

5 redenen waarom jij beter wordt met mijn hulp:

Check op 30 punten zoals of het voorstel WIA-veilig is;
Berekening van jouw maximale transitievergoeding;
Ik vertel je waar je recht op hebt;
Fysieke afspraak mogelijk;
Tevreden werknemers gingen jou voor: 100+ reviews met 5-sterren.

Ervaringen van werknemers met vaststellingsovereenkomst controleren

“Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden.”
Jeroen
“Randy heeft mij uitstekend begeleid bij de onderhandelingen over mijn vaststellingsovereenkomst. Hij is zeer prettig in de omgang, heeft veel kennis van zaken en komt gemaakte afspraken keurig na. Hij heeft er voor gezorgd dat mijn vaststellingsovereenkomst op een voor mij optimale wijze werd aangepast. Ik kan zijn dienstverlening daarom van harte aanbevelen!”
Marc Selbach
“Ook ik was op zoek naar een goede jurist. Ik kwam Randy tegen op internet. Het contact was snel gemaakt, want Randy reageerde vrij snel, wat ik zeer waardeerde. Hij wilde eerst mijn verhaal horen, en ook dat vond ik fijn. Randy heeft mij duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en weet goed waar hij over praat. Ik ben hem zeer dankbaar, Randy je bent een Top jurist !!!”
Miranda

Krijg vandaag nog de gratis check