Meteen naar de inhoud

Vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte, ik help je graag.

Vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte gekregen?

Het is gebruikelijk dat de werkgever na 2 jaar ziekte met een ontslagvoorstel komt. Zo’n ontslagvoorstel wordt ook wel een vaststellingsovereenkomst genoemd. Leuk is dat natuurlijk niet. Er komt veel op je af. En het is een belangrijk document.

Op deze pagina leg ik je kort uit wat zo’n vaststellingsovereenkomst inhoudt. Ook geef ik je alvast een paar tips. Het beste kun je wel juridische hulp inschakelen. Ik help je daar natuurlijk graag bij.

Wat is een vaststellingsovereenkomst?

Een vaststellingsovereenkomst is een contract waarin je afspraken maakt met de werkgever over het einde van het dienstverband. Onderwerpen die hierin geregeld worden zijn bijvoorbeeld over

  • ontslagvergoeding;
  • vakantiedagen;
  • getuigschrift;
  • vakantiegeld.

3 tips voor een vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte

  1. Ga nooit akkoord met het eerste voorstel. Er is vrijwel altijd meer mogelijk.
  2. Laat je vaststellingsovereenkomst controleren. Er worden vaak fouten gemaakt die jou veel geld kunnen kosten.
  3. Laat een jurist voor jou onderhandelen over een beter voorstel.

Mijn missie

Ik ben mr. Randy Houwertjes, arbeidsrechtjurist en gespecialiseerd in ontslag na twee jaar ziekte. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt bij ontslag na twee jaar ziekte. Het is al vervelend genoeg dat je ziek bent. Bovendien krijg je straks minder inkomen. Ik help dagelijks werknemers die te maken krijgen met ontslag na twee jaar ziekte. Ook via De-Vaststellingsovereenkomst.nl.

Ervaringen van werknemers

“Ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst door Randy. Nadat hij eerst een uitgebreide gratis check heeft uitgevoerd, besloten met hem verder te gaan. Hij communiceert helder en komt zijn afspraken na. Daarnaast vind ik het handig dat hij veel zaken buiten kantooruren regelt. Ik hoop je voorlopig niet meer nodig te hebben maar als het ooit weer zover komt weet ik je te vinden.”
Jeroen
“Randy heeft mij uitstekend begeleid bij de onderhandelingen over mijn vaststellingsovereenkomst. Hij is zeer prettig in de omgang, heeft veel kennis van zaken en komt gemaakte afspraken keurig na. Hij heeft er voor gezorgd dat mijn vaststellingsovereenkomst op een voor mij optimale wijze werd aangepast. Ik kan zijn dienstverlening daarom van harte aanbevelen!”
Marc Selbach
“Ook ik was op zoek naar een goede jurist. Ik kwam Randy tegen op internet. Het contact was snel gemaakt, want Randy reageerde vrij snel, wat ik zeer waardeerde. Hij wilde eerst mijn verhaal horen, en ook dat vond ik fijn. Randy heeft mij duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en weet goed waar hij over praat. Ik ben hem zeer dankbaar, Randy je bent een Top jurist !!!”
Miranda

Laat jouw vaststellingsovereenkomst vandaag nog controleren

    Controleren vaststellingsovereenkomst na twee jaar ziek